Complete Toiletsets

8
Kan uw woning wel wat vernieuwing gebruiken? Met onze complete toiletsets komt dat wel goed. Sanitair Brabant heeft ook ‘rimless’ uitvoeringen op voorraad, dus neem gauw een kijkje!
Lees meer
Sorteren op:

Complete toiletsets

Heeft u uw woning al jarenlang in bezit en geeft u de voorkeur aan de ‘vernieuwbouw’ van uw huis in plaats van het kiezen voor een nieuw optrekje? Met de complete toiletsets van SanitairBrabant.nl krijgt uw toilet een volledig vernieuwde look! Complete toiletsets van Sanitair Brabant zijn erg gemakkelijk. Doordat ze over alle onderdelen van het closet beschikken, hoeft u niet allerlei aparte onderdelen bij te bestellen. Na één bestelling bent u dus helemaal klaar voor de komende jaren!

Toiletsets

Voorheen hoefde u ergens maar naar het toilet te gaan, of de kleur van het closet was wit. Toiletsets van Sanitair Brabant bewijzen dat de kleurstelling van toiletsets tegenwoordig een grotere variatie kennen. Zo hebben wij enkele wandclosets van het chique merk Samano in ons online assortiment opgenomen, die over een matzwarte kleur beschikken.

Enkele uitvoeringen van Samano zijn ‘rimless’, wat betekent dat de rand ontbreekt bij deze closets. Het water stroomt bij dit type toilet niet vanuit de zijkant, maar meer vanuit de achterzijde. Het voordeel van dit soort toiletsets, is het gegeven dat ze makkelijker schoon te houden zijn dan de reguliere uitvoeringen van de wc. Dit komt mede door het feit dat het water niet de kans krijgt om omhoog te spatten.

Wandcloset compact

Een deel van de complete toiletsets die Sanitair Brabant aanbiedt, kunnen gezien worden als een compact wandcloset. Een compact wandcloset heeft een prachtige uitstraling, maar is tevens ruimtebesparend. Dit is ideaal voor het geval uw toilet niet al te groot is. De Samano Nola Wandcloset is zo’n model. Dit compact wandcloset wordt standaard uitgerust met een ‘softclose’. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de bril zachtjes naar beneden valt op het moment dat u de wc-bril omlaag wilt doen.

Bestellen bij Sanitair Brabant

Complete toiletsets zijn online erg eenvoudig te bestellen bij Sanitair Brabant. Nadat u het bestelproces voltooid heeft, zoeken we samen een passend moment om het toilet bij u thuis te bezorgen. Zo houdt u de touwtjes in handen! Wilt u uw potentiële aankoop liever eerst zien alvorens u een aankoop doet? Kom dan gerust langs in de showroom van Sanitair Brabant in Nieuwkuijk. Een kundig team van specialisten staat voor u klaar om al uw vragen om te zetten in antwoorden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »