Omega

Kies voor de Omega Waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water

Vanaf nu glimt je badkamer en je keuken als nieuw. Je duur aangeschafte apparatuur gaat langer mee en gebruikt minimale energie. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt.

Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. Ook je
servies en glaswerk blijft glanzend en helder. Onze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest.

Ga ook voor 100% kalkvrij water!

 

Wij werken met Omega waterontharders

Het watergebruik is niet in ieder huishouden hetzelfde. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, adviseert Sanitair Brabant het model Omega die bij jouw situatie past. Omega geeft 15 jaar volledige garantie.

 

Voordelen onthard kalkvrij water:

- Geen kalkaanslag op je glazen douchewand of op je kranen en douchekop.
- Geen kalkaanslag in je apparatuur (denk aan je stoomoven/kokend waterkraan), je dure en mooie apparatuur gaan langer mee en verbruikt minimale energie.
- Soepelere huid, geen jeuk na het douchen.
- Besparing op reinigingsproducten zoals waspoeder, zeep en shampoo.
- Sneller en minder schoonmaken.
- Minder gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen/minder chemicaliën in het milieu.

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »