Toiletzittingen

2
Sorteren op:

De toiletzitting is onmisbaar in iedere badkamer en toiletruimte. Dit is namelijk meer dan alleen maar een functioneel badkameraccessoire. Is uw toiletzitting toe aan vervanging of bent u op zoek naar een passende toiletzitting voor uw nieuwe badkamer? Bekijk dan ons eens aanbod hierbeneden. Wij leveren uw nieuwe toiletzitting al binnen 5 werkdagen.

De juiste afmeting

Let bij het selecteren van een nieuwe toiletzitting goed op de afmeting. Het is belangrijk dat de maten overeenkomen met die van uw toilet. Niet alle toiletzittingen zijn namelijk universeel. Bij onze producten vindt u een detailtekening, hier worden de maten van de toiletzitting aangegeven. Zo kunt u gericht op zoek naar een toiletzitting dat op de juiste wijze op uw toilet past. Heeft u hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Softclose

Bij Sanitair Brabant vindt u een toiletzitting met softclose. Softclose zorgt er voor dat de wc bril rustig omlaag zakt. Hiermee voorkomt u een harde knal wanneer u deze per ongeluk laat vallen. Dit is wel zo prettig voor uw nachtelijke toiletbezoekjes. Het hard omlaag vallen kan hiernaast ook zorgen voor schade aan uw toiletzitting, zoals een breuk. Een toiletzitting met softclose voortkomt dit.

Bezoek onze showroom

Vindt u het lastig om online een keuze te maken? Aan de Middelweg in Nieuwkuijk hebben wij een compacte showroom waar wij een selectie van representatieve modellen en ideeën tonen. Hier slaagt u gegarandeerd voor een passende toiletzitting. Wist u dat Badkamerspecialist Sanitair Brabant erin slaagt om in 10 werkdagen een complete badkamer te plaatsen. Van sloop tot schoonmaak, keurig opgeleverd. Van levering tot realisatie. Breng dus gerust eens een bezoekje aan onze showroom wanneer u op zoek bent naar een sanitairwinkel bij Breda. Wij verwelkomen u graag!

Toiletzitting kopen bij Sanitair Brabant

Aandacht voor de klant staat bovenaan bij Sanitair Brabant! Heeft u daarom nog vragen over een toiletzitting of bijvoorbeeld over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen u graag goed informeren en onze vakmensen kunnen al uw vragen beantwoorden. Bel naar 073 – 5113846 of stuur een mail naar [email protected]. Heeft u al een passende toiletzitting gevonden? Plaats deze dan in uw winkelmand. Sanitair is ook gemakkelijk online bij ons te bestellen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »