Villeroy & Boch

3
Sorteren op:

Villeroy & Boch is een merk dat rond de hele wereld gerespecteerd en bewonderd wordt en na meer dan 250 jaar, nog steeds een familiebedrijf is, iets dat nogal schaars is in het hedendaagse bedrijfsleven. De achtste generatie van de oprichters zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van uitzonderlijk servies, dat bekend staat om haar creatieve design, de stijl en de hoge kwaliteit van materiaalgebruik en productie.

Tegenwoordig is Villeroy & Boch de grootste porseleinproducent ter wereld van porselein tot badkamers en tegels. Wij zijn het meest bekend door onze serviezen, echter wij produceren ook een breed scala aan kwaliteitskristal, bestek en accessoires, waarvan vele zijn ontworpen om onze serviezen te completeren. Daarnaast biedt onze geschenkenlijn passende oplossingen voor iedere gebeurtenis.

Wanneer U deze website bekijkt, zult U de schoonheid, de opvallend brede collectie en de veelzijdigheid van Villeroy & Boch opmerken. Alle artikelen kunnen per stuk besteld worden, of meervouden daarvan, dus U kunt de artikelen kopen zoals U dat wilt in de wetenschap dat U een merk kiest met een rijke historie en een oneindige kwaliteit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »