Betaalmethoden

Sanitair Brabant ondersteunt diverse betaalmethodes. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht.

 

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

• iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
• U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
• iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
• U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

 

Vooraf Overmaken:

U kunt ervoor kiezen om de kosten van bestelde producten vooraf over te maken. Dit is erg handig wanneer u nog geen gebruik maakt van bijvoorbeeld internetbankieren. U kunt het openstaand bedrag overmaken op IBAN: NL48 ABNA 0572 595352 t.n.v. Sanitair Brabant. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, starten wij met de verwerking van de bestelling.  

 

Creditcard:

U kunt via onze website met zowel VISA, Mastercard als V-Pay betalen. Na het invullen van uw creditcardgegevens vindt er een autorisatie plaats waarna de betaling wordt verwerkt. Betalingen per creditcard zijn bij Sanitair Brabant momenteel beperkt tot een bedrag van € 2000. Voor betalingen per creditcard hanteren wij een toeslag van 1.5% op uw bestelling. 

 

Pin / Contant:

Indien u er voor kiest om uw bestelling af te halen in onze showroom kan u ook ter plaatse betalen per Pin of contant.

  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »