Verzenden & retourneren

Voorwaarden Bestelling Levertijd van uw bestelling.

Alle levertijden vindt u terug in de bestelling of offerte. Het is mogelijk dat de levertijd per product kan verschillen. Als dit het geval is dient u rekening te houden met de langste levertijd.

Verzendkosten

De verzendkosten staan vermeld op de offerte of bestelling. Wanneer het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan € 250, en via iDeal of

per vooraf overmaken betaald wordt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Betaling van uw bestelling

Uw bestelling dient 3 werkdagen voor levering betaald te zijn. U heeft de keuze uit de volgende betaalwijzen:

1. Vooraf overmaken per bank op de rekening van SanitairBrabant. Op rekeningnummer NL48 ABNA 0572 59 53 52 onder vermelding van uw bestel- en factuurnummer. Bij bestellingen met een totaalbedrag hoger dan €1000,- vragen wij een aanbetaling van €150,- alvorens wij uw bestelling in bestelling nemen. 2. Via iDeal (internetbankieren) 3. Rembours (betaling contant aan de chauffeur). Hiervoor worden extra betaalkosten a € 15,- in rekening gebracht. De betaalkosten worden los vermeld op uw factuur. Als het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan € 200,- dient een aanbetaling van € 75,- gedaan te worden. 4. Bij het afhalen van uw bestelling in de showroom is het mogelijk om zowel contant als per pin te betalen.

Inplannen van uw bestelling

De leverdatum wordt in overleg met u afgesproken. De bestelling wordt geleverd op werkdagen van maandag tot en met vrijdag, tussen 07:00 en 19:00 uur. Wanneer u onverhoopt de afspraak wilt verplaatsten dan kunt u dit tot 48 uur voor levering aangeven. Als u op de afgesproken dag niet aanwezig bent, zal de bestelling na overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden extra verzendkosten berekend van € 50,-. Dit geldt niet voor pakketpost.

Levering van uw bestelling

Uw bestelling wordt geleverd tot voor de eerste drempel van het gebouw waar u woont, de bestelling dient u zelf in uw woning te verplaatsen.

Service na levering

Bij levering dient u alle artikelen direct te controleren op schade en volledigheid. Wanneer de levering incompleet is of als er schade is, dient u dit binnen 48 uur na levering te melden. Schade of onvolledigheden kunt u melden via een service aanvraag, te vinden links onderaan op www.sanitairbrabant.nl. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie op uw service aanvraag. Retourneren Producten kunt u binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. U dient hierbij rekening te houden met een aantal voorwaarden, welke u kunt terug vinden op www.sanitairbrabant.nl

Showroom model

Bij aankoop van showroom modellen kan er geen aanspraak worden gemaakt op garantie.

SanitairBrabant

Middelweg 8F | 5253 CA Nieuwkuijk
E: [email protected] | W: www.sanitairbrabant.nl | T: 073 511 38 46
KvK: 50034561 | BTW nr: NL1530.54.177.B01 | Bank: 05 72 59 53 52 | IBAN: NL48 ABNA 0572 5953 52

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »