Nieuwkuijk wint opnieuw en is mede koploper in 2e periode

VV Nieuwkuijk won zondag met 4-3 van SCG’18 en is al vier wedstrijden ongeslagen en is inmiddels opgeklommen naar de middenmoot. Haarsteeg en Vlijmense Boys verloren allebei.

In de 1e helft was SCG’18 de bovenliggende partij en nam dan ook verdiend de leiding nadat het eerder een strafschop had gemist. Na rust waren Rick van Buul, Roy de Vaan en Brent de Wijs die de thuisploeg op een veilige 3-1 voorsprong wist te brengen. Toch kwam SCG’18 weer terug door snel tweemaal te scoren en de hoop op een overwinning was gevlogen. Maar Niels de Kok wist alsnog vlak voor tijd de 4-3 te scoren. Door deze overwinning staat Nieuwkuijk samen met BMC aan de leiding in de 2e periode. Laat dat dan ook de tegenstander zijn a.s. zondag.

Vooraf aan de wedstrijd van Nieuwkuijk tegen SCG ’18 werden een drietal sponsoren bedankt voor hub bijdrage aan de selectie. Door medewerking van v.d. Brand Timmerwerken, Sanitair Brabant en EHM Beheer lopen de selectiespelers er weer perfect bij. Werner Elshout namens de sponsorcommissie reikte een bloemetje uit aan Jan, Maik en Erik.

Haarsteeg verloor in Udenhout met 2-0 van SVSSS maar speelde wel een goede wedstrijd maar kon de vele kansen niet benutten. Stan van den Brand scoorde tweemaal voor de thuisclub. Door deze nederlaag blijft Haarsteeg wel tweede maar ziet koploper FC Engelen steeds verder weg lopen.

Na een matige eerste helft tegen BVV moest Vlijmense Boys in de tweede helft in de achtervolging en kwam na een 3-0 achterstand weer terug in de wedstrijd door doelpunten van Nick Peijnenburg (2x) en Djamal Arikan. Maar Dennis van der Luyt maakte toch nog de 4-3 voor de Bosschenaren.

Klik hier om het hele artikel te bekijken.