Hoofdsponsor selectie v.v. Nieuwkuijk

  • Geplaatst op
  • Door Sanitair Brabant
Hoofdsponsor selectie v.v. Nieuwkuijk

Sanitair Brabant nieuwe hoofdsponsor selectie v.v. Nieuwkuijk

Het bedrijf Sanitair Brabant is dé specialist op het gebied van badkamers. Bij Sanitair Brabant kunt u terecht voor alle A-merken op het gebied van sanitair en tegels.

 

De Nieuwkuijkse ondernemer Maik Verhoeven is blij dat hij zich aan de dorpsclub kan binden. “Al van jongs af aan kom ik bij de club. Het is mooi dat we nu op deze manier de selectie kunnen ondersteunen”. Binnenkort heeft Sanitair Brabant ook een showroom in Nieuwkuijk. Deze is vanaf begin april te vinden op de Middelweg 8F (bedrijventerrein Nieuwkuijk).

 

Nieuwkuijk voorzitter Fried van de Water is enthousiast: ‘Het is  mooi dat we een jong Nieuwkuijk’s bedrijf aan onze club kunnen binden. We hopen samen met Sanitair Brabant verder te kunnen bouwen aan een mooie toekomst!” De derby tegen Elshout werd overigens gewonnen door de thuisclub. Het werd op sportpark Nieuwkuijk 3-1. Nieuwkuijk blijft hierdoor goed.

 

Link naar het artikel: Heusden Nieuws
Link naar v.v. Nieuwkuijk: v.v. Nieuwkuijk
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »